Ostudele al 59€ tasuta saatmine

Kooliriided Okaïdist

Aastast aastasse on Okaïdi pakkunud koolilastele sobivaid vormirõivaid nii argisteks koolipäevadeks kui pidulike aktuste ja koolisündmuste puhuks. Igal augustikuul täituvad nii meie Ülemiste kaupluse riiulid kui ka e-pood kooliriietega ning lapsevanemad juba teavad, kust leida valge pluus, tumesinised püksid ja plisseeritud seelik või pihikkleit kasvõi kõige viimasel hetkel.

Sel aastal on Okaïdi kooliriiete valik tavapärasest suurem ning vormirõivad on traditsioonilise klassikalise lõikega, seljas mugavad kanda ja samuti kerged hooldada.

Millised on need kõige populaarsemad kooliriided ja vormirõivad, mida Okaidi septembrikuuks koolilastele pakub?

Enim nõutud riideese on kahtlemata valge pluus. Lühikeste või pikkade varrukatega valge triiksärk või valge polosärk on kohustuslik riietus igale koolilapsele 1.septembri aktusel. Uudisena on Okaïdi kooliriiete valikus ka helesinine koolipluus ning loomulikult leiab iga koolipoiss meie juurest endale sobiva lõikega sinised koolipüksid ja vesti ning tüdrukutele pakume nii kooliseelikuid kui koolikleite. 

Lisaks igapäevastele ja pidulikele kooliriietele on meie valikus ka dressipüksid ja dressipluusid ning lihtsad T-särgid, mis sobivad ideaalselt kandmiseks kehalise kasvatuse tundides nii siseruumides kui õues. Samuti kuuluvad kooliriiete kollektsiooni ühevärvilised sokid, põlvikud, õhukesed sukkpüksid ja retuusid.

Oleme sel hooajal varunud tavapärasest palju suurema laovaru enimnõutud suurusnumbritele, s.o vanusele 8-12 aastat ja pikkusele 128 cm kuni 152 cm. Koolivormi riided ja muud kooliks vajalikud riideesemed tasub kindlasti osta valmis juba augustikuu esimeses pooles, et 1.septembril vajalikud esemed õiges suurusnumbris kapis kindlasti olemas oleks.

Tutvu meie Back to School kollektsiooniga siin.

Kooliriided Okaidist