Ostudele al 59€ tasuta saatmine

Mugavad ja ergonoomilised jalanõud lastele

Okaïdi valikust leiab lapsele iga riietuse juurde ka sobiva jalanõu. Spetsiaalselt laste vajadusi arvestavad jalanõud on ühteaegu mugavad ja ergonoomilised. Et laps saaks need ise lihtsasti jalga panna, on paeltega jalatsitel lisaks ka lukk ning lukuotsa kaitseks takjakinnitusega riba. Tossud ja ketsid on mugavuse tagamiseks elastsete paelte või takjakinnitusega, lisaks on kõikidel jalanõudel tagaküljel aas. Kui laps kõrvutab jalanõud õigesti, moodustub sisetaldadel olevatest poolringidest OK. Nii ei aja laps sassi, kumb on parema ja kumb vasaku jala oma.

Obaïbi beebijalanõude valikust leiad nii pehme tallaga papusid neile, kes veel ei kõnni kui ka tugevdatud kanna- ja ninaosaga, mittelibiseva välistallaga tenniseid, ketse ja saapakesi neile, kes omal jalal edasi liiguvad.

Hooajaliselt on Okaïdi valikus ka laste kummikud, soojad sussid, ilmastikukindlad lumesaapad, rannaplätud ning libisemiskindlad ehk „piduritega“ sokid

Lapse jalanumber muutub teatavasti üleöö ja nii tasub hoida kapis varuks vähemasti 1-2 paari järgmise suurusnumbri jalanõusid. Üks paar siseruumidesse ja teine paar õueoludesse. Nii ei jää ootamatult kasvanud jalanumbri omanikul hommikul kooli või lasteaeda minemata. 

Jalanõude valikut vaata SIIT.

Õige suuruse aitab valida meie jalanõude suuruste tabel.