Ostudele al 59€ tasuta saatmine

OBAÏBI - riided beebidele ja vastsündinutele

Obaïbi disainib moodsaid, ergonoomilisi ja muu riietusega kombineeritavaid beebiriideid, et toetada vanemaid ja lapsi uue elu esimestel hetkedel.

Sünnist kuni esimeste ärksamate perioodideni vajalikud esemed – kollektsioon, mille valmistamisel on kasutatud pehmeid ja venivaid materjale ning mis kohandub iga imikuea etapiga, aidates kaasa beebide heaolule ja mugavusele.

Beebiriiete valikust leiab kõige pisematele lühikesi toa- ja tudukombesid, särkbodisid ning puuvillaseid tepitud magamiskotte, milles on mõnus ja mugav tududa nii õues, kui toas.

Obaïbi Newborn kollektsioonis vastsündinud titatele on olemas ka suurus 0 kuud/50cm - riided, mis sobivad ka enneaegsetele beebidele.  

Obaïbi väikelaste kollektsioonid on vanusele kuni 3 aastat. Mõnusad T-särgid, dressid, pusad, kleidikesed, püksid ja muud igapäevariided - kõik vajalik ühele rõõmsale lapsele koju ja lasteaeda. 

Neile põnnidele, kel juba "jalad all", leiab toredaid papusid tuppa, pidulike kõpskingakesi preilidele, mugavaid tenniseid ja saapaid õues müttamiseks.

Obaïbi beebiriiete valmistamisel kasutatakse 100% orgaanilist puuvilla, mille kasvatamisel ei ole kasutaud kahjulikke putuka- ja umbrohumürke ega kunstväetiseid.

Obaibi beebiriided