HAPPY OUTLET 25-28.04

Okaïdi talvejopega on ilm alati hea!

Okaïdi talviste üleriiete valikust leiab erineva tegumoega jopesid, parkasid, mantleid, kombekaid ja paksu voodriga suusapükse igas vanuses lapsele.

Mõnusad, Thinsulate töötlusega tuule-, külma- ja vihmakindlad kombekad, suusajoped ja -püksid on läbimõeldud disaini ja funktsionaalsete detailidega, et iga laps saaks muretult lumehanges, kelgumäel või suusamäel hullata. Topeltäärised tagavad, et et lumi varrukast või püksisäärest kimbutama ei tuleks ja mängulusti ei jahutaks. Vooderdus on just nii paks, et isegi kõige rahulikumal lapsel ei hakka külm ka tõsiste miinuskraadide juures.

Pikemad parka tüüpi soojad talvejoped on vaieldamatult hea valik koolilastele, et õues liikudes ikka pepu soojas püsiks ja soe kapuuts külma tuult kinni peaks.

Obaïbi valikus on mõnusad, soojad ja praktilised talvekombed kõige pisematele.

Lisaks kombedele pakub Obaïbi imearmsaid jopesid-parkasid-mantleid  pisipõnnidele. Need on asendamatud, kui minek külla või kohvikusse ja pole vajadust last põhjalikult riidesse panna. Obaïbi elegantse mantlikesega on teie pisipreili kindel seltskonna pilgupüüdja!

Enamus Okaïdi üleriietel on helkurdetailid, et tagada igal sammul turvalisus liikluses.

Talveriiete vooderdus on keskkonnasõbralikust, plastpudelitest ja taaskasutatud plastist ümbertöödeldud polüestrist.

Vaata meie üleriiete valikut siit

Et out-fit oleks täiuslik, on mõeldud ka aksessuaaride peale - leia juurde  sobituvad jalanõud, kindad, müts või sall!

laste talvejoped