Ostudele al 59€ transport tasuta!

Teksad, chinod või tregginsid - millised on parimad püksid lapsele?

Millised on head püksid lasteaeda, kooli, sünnipäevapeole, kodus multikate vaatamiseks, liivalosside ehitamiseks, pikaks autosõiduks või hoopis jahedaks sügisilmaks mänguväljakule?

Siin on väike pükste-spikker, milliseid pükse Okaïdi valikust lastele leiab. Valikus on palju erinevaid lõikeid, istuvusi ja materjale, et igale lapsele leiduks midagi.

Erinevad lõiked ja mudelid:

Regular fit - keskmise laiusega püksid, mis sobivad iga kehatüübiga. Avaram lõige on mugav liikudes ja istuvates tegevustes.

Straight legs - klassikalisesirge lõkega sääreosaga pükste mudel. Sobib iga kehatüübiga.

Slim fit - kitsa lõikega püksid. Slim fit püksid on enamasti on ka kergelt venivast kangast, mistõttu on hoolimata kitsast lõikest ülimalt elastsed ja mugavad. 

Skinny fit - eriti kitsa lõikega püksid. Sobivad pigem saledamatele ja peene kondiga lastele.

Loose fit - eriti avar ja lai lõige.

Bootcut on ülevalt kitsamad, alt kergelt laienevad trendikad teksapüksid tüdrukutele.

Mom fit on kõrge vöökoha ja avara, alt veidi kitseneva lõikega trendikad püksid tüdrukutele.

Carrot kergelt avarama lõikega, alt kitsenevad püksid, osadel mudelitel on sääreotstes elastsed soonikud. Trendika lõikega mugavad igapäevapüksid nii poistele kui tüdrukutele.

Tregginsid on kitsa lõikega, retuuse meenutavad püksid tüdrukutele. Stretškangas tagab maksimaalse mugavuse ja liikumisvabaduse. Mõnusad venivad püksid tavapäraste teksade asemel. Valikus ka mõnusad pehmed ja värvilised veluurist tregginsid!

Jegginsid on kergelt venivast stretškangast retuuspüksid tüdrukutele. Tüdrukute vaieldamatuid lemmikuid on erinevates värvitoonides, mustrites ja materjalides - sobides hästi nii igapäevaseks mugavaks riietuseks kui pidulikumaks puhuks mõne põneva pusa, pluusi või tuunikaga.

Paper pag - mugava avara lõikega ja kõrgema vöökohaga püksid tüdrukutele, millel on lai elastne vööaasadega värvel. Trendikate valik!

Erinevad töötlused ja materjalid:

Ultra-resisdant märkega teksad on 2 korda vastupidavamad kui tavalised teksad. Sobivad ideaalselt väikestele ja suurtele mürakarudele ja igapäevasteks püksteks.

Hyper-stretch ehk hästi veniv materjal tagab lapsele maksimaalse mugavuse ja liikumisvabaduse.

Uuenduslik termoregulatsiooniga kangas on nahasõbralik ja hingav, mis hoiab keha soojust endas. Superhea valik kevadeks, sügiseks või jahedateks suveõhtuteks õues liikumiseks.

Bi-stretch kangas, mis venib kahtepidi: nii pikkusesse, kui laiusesse. See muudab Okaïdi teksad pea sama mugavaks, nagu dressipüksid ning ideaalseks valikuks igapäevaste koolipükstena.

Pea kõikidel Okaïdi pükstel on reguleeritav elastikpael värvlis. Tänu sellele saab püksid osta kerge kasvuvaruga ja vastavalt lapse sirgumisele vöökoha laiust kohandada.  Ühtlasi võib olla kindel, et püksid mänguhoos ikka kindlalt jalas püsivad.

Vaata kogu meie pükste valikut siit.